Saturday, December 7, 2013

LIFESTYLE#DIARY2


Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.. Alhamdulillah Allah bagi kita kesihatan yang baik dan peluang untuk terus perbaiki jd yang terbaik..

Alhamdulillah, gembira sangat dapat tolong orang especially kawan2 sendiri kan..bukan kearah lebih teruk tapi yg lebih lebih lebih baik..in shaa Allah..just share n cakap2…just mesej2..Alhamdulillah kawan saya ni buat keputusan yang saaaaaaaaaaaaaaaangat betul..CONGRATE U ALLS, IZAT dan AMALINA!!!!!!!!!

Diorang tak buat ape2 yg teruk pun..just replace breakfast and dinner with 99 Calory jeeeeerrrr!!!…HOW????Ask me now!!! PM https://www.facebook.com/nadia.nad.716 or emel nud_121@yahoo.com or sms/call 0199657073 (NAD)...Diorg just tukar sarapan pagi dan makan malam dengan complete nutrition HERBALIFE!!!..

Alhamdulillah..dapat turunkan berat badan yg hampir berat ideal dan dpt improve kesihatan..
IZAT : Turun berat badan 5kg dalam masa sebulan dan improve energy!!!!






AMALINA : Turun berat badan 6kg dalam masa sebulan, improve asma dan energy!!!!






Any question / intereset just PM me or emel nud_121@yahoo.com NOW!!!!  

Wassalam…Tq dear sudi singgah n luang masa jappppp je tuk bc entry y xseberapa ni..:-)


3 comments:

husna zahidi said...

bagusnyaa.. =O

ieta said...

wow! hebatnya produk ni...

Azhafizah Md Nor said...

yang penting pemakanan kena jaga :) kagum dengan mereka yang berjaya turunkan berat badan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com