Thursday, August 7, 2014

AKU KEMBALI



Berdebu..berhabuk dah blog ni..masha Allah lama sgt xjenguk..maklumlh 1st time dialam pkerjaan.blog pun dah tak terusik..rindu nak menulis..rindu nak share ilmu..rindu nak visit blog sahabat2..tp akn cuba tuk update..jenguk..visit sahabat2 wpun dlm ksibukan..

apepun,sy hrap msih tak terlambt tuk wish slmt hr raya tuk smua shabt2..0-0 ye..skirnye pnulisan blog ini ade terksar bhs..

4 comments:

tiey smilez said...

Selamat hari raya awak :)
Biasalah time bz melanda mmg xde masa nak update blog ni. :)

My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

nur naa'irah said...

tu laa..time x bz...khbisan idea nk update..hihi

ku hariz farhan said...

Moga terus istiqamah dalam memberi pencerahan kepada ummah :)

nur naa'irah said...

in shaa ALLAH..smg rmai shabt y sudi mmbntu dri sy y serba kkurngan..tq saudara hariz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com