Saturday, January 18, 2014

SAHABAT







Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang…Alhamdulillah hari ini kita berkesempatan lagi tuk berada di bumi Allah bersama2 hambaNYA yang lain..Syukur Alhamdulillah…tapi hr esok?? Mungkin kah kite keseorang berada di alam berzakh?? Sama2 kita renungkan..

Setiap yg hidup pasti akn berakhir dengan  kematian
Setiap pertemuan pasti akn berakhir dengan perpisahan
Setiap kegembiraan pasti akn berakhir dengan kesedihan
Setiap kesedihan pasti akan berakhir dengan kegembiraan

In shaa Allah pada SETIAP itu pasti akn berlaku dengan izin Allah..

Hmmm…dah pun 2014..cam xcaye lak padahal dah hampir sebulan..hahaha…
So, officially we alls dah pun habis as a deg student UiTM Shah Alam….waaaaaa…syedihnyeeee…

Memori time belajar lah satu memori palinggg besttt…Pahit manis susah senang

Sahabat laaaa..
Tempat yg kita cari
Tempat yg kita bercerita
Tempat yg kita luah problem
Tempat yg kita share kegembiraan

Lepas ni xde dah nk ase cam suasana study g dahh..nk ase suasana duk hostel..suasana duk umah sewa..dengan kawan2 sekuliah..xde da semua ni..sob3x L

Thanksssss a lotttt korang…korg lahhh sabahat the bestttt..ALIAH..ELLA..ANGAH..INA..MIRA..K.IJA..NESH..EMA..Minta maaf gak kalo terbuat salah everything sepanjang kita kenal ye J






Apepun, i wish GOOD LUCK for u olls....Kawen jgn lupe jemput >sape empunye badan yg kawen sy doakn smg urusan korg berjalan lancar..aminn3x..wpun jauh i'll try to attend yr wedding<

K.ija n baby semoga semuanye selamat..p/s:baby jd anak soleh/solehah ye :)..Nesh sabor ye..usaha laaagiii sikitt je..pastu da habis :)..



wassalam..thanks 

5 comments:

mujahidah maisarah said...

wa..da abis degree..

Haslinda Hassan Ali said...

tahniah semoga diberkati

nur naa'irah said...

mujahidah : alhamdulillah :)
haslinda : tq..in shaa Allah..:)

Najwa Adam said...

yaaaa i love youuu haha

nur naa'irah said...

najwa@nesh : hahah...luv u 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com