Monday, April 15, 2013

DAPAT HADIAH...:-)

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..smg sahabat2 sy sentiasa berada dalam keredhaanNYA..amin..


Korang pernah dapat hadiah???tipu la plak if ade yg cakap XPERNAH..tol tak sahabat??..heheeee

Entry ni saje je sy update sbb nk share hadia yg sy dpt ptg td..balik class..penat..msuk bilik tgk2 ade hadiah tas meja..
Thanks a lot dear..:-)..my ex-roommate...



saya suke color hijau..:-)


cantik yg ni..tp pen tu sy nye..hikhikhik



Ni je yg boleh sy share..maybe ade yg cakap.."biasa2 je"..xper...:-)..bg saya ia cukup luar biasa..If kita nak bg something kat sape2..besar kecil..mahal..murah tu xpenting..yang penting kita bg dgn keikhlasan..in shaa ALLAH ia akn jd cukupppppp mahal..cukupp besar..cukuppp cantik..;-)

Terima kasih hamisah..luv u  a lot cik cah..:-)...

"Ya Allah Engkau murahkan lah rezeki kawan ku,permudahkan lah segala urusannya..berkati rezeki yang ENGKAU berikan padanya..amin.."

Wassalam..thanks a lot sudi singgah + bc entry yg tak seberapa ni..heheee


3 comments:

bakal jenazah said...

cute la bekas pensel tu. ;)

nur naa'irah said...

bakal jenazah : tq..:-)

nur naa'irah said...

bakal jenazah : tq..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com