Saturday, December 29, 2012

EXAM_DOA

Assalamu'alaikum sahabat2 saya..smg sihat selalu..in shaa ALLAH..:)..

ermmm..by the way, sekarang ni demam exam right..??:)..seminggu lepas saya ada dengar radio UiTM..kebetulan time tu slot motivasi dari sorang ustazah ni..>lupa da ape nama ustazah ni..hmm..>..xper2 abaikan..
entry kali ni saya nak share sedikit pengisian motivasi tu..xbanyak sikit je..:)..

Sebelum tu..good luck in exam kpd sape2 yg bakal hadapi peperiksaan..






Maybe ade sahabat2 yang da tahu doa2 ni..xper..:)..
Wassalam...ni jer yang dapat saya share..moga bermanfaat..syukran sudi singgah..:)..



6 comments:

RuMaH TuA said...

Assalamualaikum...

Ilmu.
Tak kan habis walau sebanyak mana dikongsi.
Kan?

Moga Allah kasih. :-)

nur naa'irah said...

iyee..tol 2..:)..in shaa ALLAH..

Raudzah Zahari said...

Doa and study mesti seiring ..never left one for another!!!

nur naa'irah said...

raudzah : ye tol tu..tima kasih for yr reminder..:)

Novelgurl said...

terima kasihg ^_^. Hafal je x lg..hee.

nur naa'irah said...

novelgurlz:xper..sy pom xigt semua g..just igt cam2 tu je..sama2 kita amal in shaa ALLAH senang tuk igt..:)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com