Sunday, December 23, 2012

TARIKH PERKAHWINANKU HANYA ALLAH YANG TAHUAssalamu'alaikum sahabat saya yang di kasihi Allah..in shaa Allah..entry kali ni saya nak share entry dari blog lain..cerita ni sangat menyentuh hati saya..jadi xsalah kalau saya ingin kongsi dgn sahabat2 semua..jom click

http://mawarsoleha.blogspot.com/2012/12/pertunangan.htmlWassalam..semoga sahabat saya sudi menghayati walau sekejap..terima kasih sudi luangkan masa..:)..

5 comments:

nabila said...

wassalam. tu la kan,bila2 ja kita boleh mati. :D

nur naa'irah said...

nabila : salam..iye..hanya ALLAH shj yang tahu..:)

Lyeen De Syifa said...

Allah maha menentukan.

dya bunga said...

thanks sudi singgh blog dya..bloglist yg kotak2 ke? blog dya tu org yg edit kan..tpi kalau nk tgk tutorial dia blh g at link ni..:D

http://www.jiakreatifelt.my/

nur naa'irah said...

lyeen : salam..iye tol tu..
dya : ok, tima kasih dya..:)..sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com