Thursday, June 6, 2013

SI DIA KEMBALI LAGI



Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..Alhamdulillah,. Semoga kita sentiasa dikurniakan kesihatan yang sihat selalu.. In shaa ALLAH..Amin..

“Ya Allah permudahkan lah segala urusanku..amin..”

##############################

Lebih kurang sebulan, SI DIA KEMBALI LAGi..hmm..takut..risau..semua perasaan bercampur baur untuk jumpa dengannya..”ya Allah berikanlah aku kekuatan untuk hadapi semua ni..amin..”..aku belum bersedia untuk jumpa dgn si dia..belum bersedia untuk hadapi semua ni…apa yang aku takut, risau..masa tidak mencukupi untuk get ready..aku risau si ketiga akan mengganggu aku sepanjang aku bertemu dengan si dia nanti...

##############################

Setiap sem kami as a student akan hadapi dgn si dia iaitu EXAM..dan pasti si ketiga dtg mengganggu iaitu STRESS..

TIP HADAPI EXAM + STRESS >>>>>> klik SINI >>>>>> dan SINI





Wassalam..moga manfaat..thanks a lot sudi luang masa dgn entry yg maybe xseberapa..:-)

Sebelum tu GOOD LUCK >advance wish,hehe< to all my friends....especially ELLA, TQAH, MIRA, INA, ALIA, K.IJA, NESH n EMA...:-)...



7 comments:

aQu Mad said...

exam rupanya.. hehe

Zahrenn said...

akak ni buat suspend je haha ...ingat nak kawen tadi haha....:P

Mieza Jhaa K said...

Do the best ok..

nur naa'irah said...

aqu : a'ahhh..exam..:-)
zahrenn : hehhe..teknik2 penulisan..:-)
mieza : thanks dear..

AiSyA LiEzA said...

ehhehhe.. ingtkan apa la.. smga bjayaa!! :)

nur naa'irah said...

aisya : heheh..thanks aisya..:-)

Addin said...

all the best untuk exam nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com