Sunday, October 7, 2012

2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Salam sahabat..pernah sahabat sertai segmen ni??jom sama2 kita join..:-)


walaupom saya tidak berkesempatan update entry hari2 tapi update gak walau sebulan sekali..sempat gak saya join segmen BW with Aisyah Humaira'..jom kawan2 sama2 kita join..xsalah untuk berkenalan lebih ramai dan pada masa yang sama boleh tambah/update/share ilmu dengan rakan2 alam maya mahupun reality..berminat click je http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html...selamat berjuang sahabat2..:-)


terima kasih sahabat2 yang di kasihi Allah kerana sudi luangkan sedikit masa di blog saya..boleh lah tnggalkan sedikit komen pon xpe..:-)..jika berminat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ILMU MILIK ALLAH

Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Siapa yang belajar ilmu agama yang seharusnya untuk mencapai keredhaan Allah s.w.t. tiba-tiba dipelajarinya hanya untuk mencapai tujuan dunia, maka dia tidak akan dapat bau syurga pada hari kiamat" (Riwayat Al-Nasai dari Abu Hurairah r.a.)

SAIDINA ALI BIN ABI TALIB

Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.
 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com